ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων, όταν ολοκληρώνουν το στάδιο παραγωγής, πραγματοποιούν αξιόπιστους ελέγχους ποιότητας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προβαίνουν σε διόρθωση και εξέλιξη του λογισμικού που έχουν κατασκευάσει με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του κινητήρα, την οικονομία καυσίμου εκκίνησης και λειτουργίας και την διόρθωση βλαβών χωρίς να απαιτηθεί καμία μηχανική μετατροπή.

Ως εξουσιοδοτημένος επισκευαστής FIAT & FIAT Professional τηρούμε τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και με τον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτουμε μπορούμε να αυξήσουμε τις επιδόσεις του αυτοκινήτου, να πετύχουμε μείωση της κατανάλωσης στην καθημερινή οδήγηση χωρίς να ακυρώνουμε την εργοστασιακή εγγύηση.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η εταιρία μας πριν προβεί σε οποιαδήποτε αναβάθμιση πρώτα ελέγχει το αυτοκίνητο ώστε να μην έχει μηχανικές βλάβες.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

 • Αναβαθμίσεις εγκεφάλων
 • Προγραμματισμοί εγκεφάλων

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 • Γιατί πρέπει να κάνω ενημέρωση - αναβάθμιση του εγκεφάλου του αυτοκινήτου μου;

  Γιατί ένα πρόβλημα του αυτοκίνητου σας μπορεί να διορθωθεί μόνο μέσω της ενημέρωσης – αναβάθμισης του εγκεφάλου, το οποίο αν δεν πραγματοποιηθεί, μπορεί να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα ζωτικής σημασίας στον κινητήρα

 • Κάθε πότε πρέπει να κάνω ενημέρωση - αναβάθμιση του εγκεφάλου μου;

  Ακόμα και πριν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα μπορείτε να μας επισκεφτείτε και κατόπιν ελέγχου μέσω ειδικού διαγνωστικού να διαπιστώσουμε εάν η αναβάθμιση εγκεφάλου (ECU) είναι απαραίτητη.

 • Πόση ώρα απαιτείται για να γίνει η ενημέρωση – αναβάθμιση του εγκεφάλου;

  Ο χρόνος εξαρτάται από το είδος της αναβάθμισης και ο χρόνος μπορεί να κυμανθεί από 15 έως 60 λεπτά.